Planlægning af dit bryllup

Planlægning af dit bryllup

Der er ikke en kvinde, i live, der har ikke afbilledet hendes ideal bryllup dag og taget mentale noter om, hvordan hun vil have det til at være virkelig. Planlægning af dit bryllup, og samtidig spændende, kan være overvældende, uden ordentlig vejledning.

Læs også:

Når du beslutter dig for, hvem du ønsker at give de taler i receptionen, restaurant, have dem til at øve dig på materiale, før du så, at du kan være sikker på at alt er passende. Husk, at der kan være ældre mennesker på dit bryllup samt unge dem, så holder de vittigheder passende.

Bruge en vens ejendom til brylluppet.

Må ikke sulte dig selv bare for at passe ind i den brudekjole du ønsker. Du kan dehydrere og få svimmel af farende vægt for hurtigt, før dit bryllup.Du ville hader at besvime, mens han står ved ceremonien.

Den første ting, du bliver gift, er naturligvis den person, du gifter dig med. Der er ikke grund til at skynde ting-har du et helt livsforløb med denne person! Synes om denne person, og hvilke ting, der vil drive dig til vanvid, såvel som de ting, der vil drive dig op af væggen.

Transport er noget, du bør overveje, når du planlægger dit bryllup.Prøv at have taxier og limos klar for folk, der ikke kan få en tur, så de kan komme tilbage til, hvor de bor, når hotellet, når den slutter. Det er også godt for folk, der drikker.

Sørg for at fortælle din partner ved, om dette også.

Hvis du er en brud, der er passioneret omkring mode og luksus, kan du tilføje pizzazz til din buket med krystaller, rhinestones, eller rhinestones. Det er nemt at gøre hjemme, og du kan bare bruge nogle varme-faste krystaller eller klister, og mindre stykker af kostume smykker og måske endda en elsket arvestykke. For at gøre sikker på, at det går med dit ensemble, skal du bruge sammenhæng med den sprudlende farver, størrelse og klip af stenene.

Midt på dagen er det bedste tidspunkt at have bryllup. De fleste mennesker vil gøre planer efter modtagelse, hvilket kan skære ned på din bar behov.

Sørg for at belysningen på din modtagelse sted, kan det være nedtonet. Dette kan synes en smule smule trivielt, men muligheden skal være der, hvis du foretrækker at have lav belysning til dit første dans, og så kan du lysne det for resten af dit arrangement. Ind med den sted om disse særlige muligheder, før du vælger en.

Giv dine gæster en online-liste over begivenheder, herunder dem fra ud-af-byen, vil vide, hvad de begivenheder, de skal få tid til og deltage. Omfatter hændelser, såsom generalprøven, middage, således at hver person ved, hvor den skal være.

At have en ven eller slægtning blevet ordineret online kan give dem mulighed for at præsidere over dit bryllup. Dette vil ikke kun spare dig penge ved ikke at skulle betale for en officiant, og gør dit bryllup føle sig mere personlig. Sørg for, at dette er noget, der er juridisk hvor du får nogen ordineret.

Hvis dit bryllup måltid er lang og kompliceret, de har brug for at blive underholdt, indtil det kommer ud med små snacks som slik på bordene, du har sat op. Du kunne overveje udvandet blomsterblade, tynd kiks eller enhver anden type af små godbidder.

Spørg din familie og venner, hvis du er i stand til at don deres produkter til din frisure og kjole.

Hvis parret gerne rejse, bruge dekorative elementer, som formidler en følelse af udlængsel, når de planlægger bryllup. Invitationer og SVAR udbedes-kort, kan blive gjort til at ligne alderen eller vintage postkort og gulnet at efterligne antikt postkort.

Du måske ønsker at tænke på at fusionere to eller flere menuer sammen for at gøre det bedste for både familier og komfortable for alle til stede. Tilføje et twist med etnisk dessert muligheder, bryllup favoriserer, eller dessert valg.

Hvis den kultur af brudens og gommens familie er meget forskellige, omfavne hver baggrunden ved at indarbejde de traditioner, både i forbindelse med bryllup og reception. Dette kan gøre for par og uforglemmelig kombination, der både familier kan være tilfreds med.

Hvis du ønsker at gifte sig udendørs, sørg for at have en plan B i tilfælde af, at vejret vender sig imod dig. Du kan for eksempel leje nogle telte, ud til en offentlig plads. Du kan også tænke på, at træ planker på jorden, så dine gæster at træde i mudder på deres sko.

Informere din restauratøren, som du gerne en reception, udendørs. Du kan overveje at bruge dekorative covers til retter. Du ønsker måske at have en bar køleskab til at holde drikkevarer kolde.

For at være helt klar til din første parrets dans på bryllup, du skal øve dans i en lang nederdel, et par dage før dit bryllup. Du kan blive brugt til at danse eller gå rundt i en lang nederdel, selvom du kommende mand kan ikke bruges til dans, mens du er i denne type tøj. Dette kan hjælpe dig med at justere til den følelse af forlegenhed, at din forlovede kan have danser rundt om din store nederdel.

Skriv din egen løfter på din egen. Selvom det kan være enklere at kopiere en anden kilde, du er den der kender din beregnet ægtefælle bedste. At skrive løfter kan gøre din særlige dag endnu mere meningsfyldt og hjælpe dig til at føle sig tættere på dig.

Forskning i forvejen ethvert band eller DJ, du bruger.Når du indstiller en dato, ved at dobbelttjekke alle de oplysninger, før du signerer en kontrakt. Dette vil hjælpe med at sikre, musik del af begivenheden går godt.

Når du tænker på dekorationer, og især blomster arrangementer, og gør det med layout af dit spillested i tankerne. Fine arrangementer og dekorationer kan være beskadiget af vind eller blæsende udendørs bryllup. Du kan også have behov for særlig forsyninger til at dekorere for at sikre indretning på steder som parker og strande.

Altid være opmærksom på naturen og hvordan hun kan få vejret.Selv i perioder af året, hvor vejret skulle være gunstig, det er bedst at være forberedt.

Med nogle nyttige råd, bryllup planlægning, ikke behøver at være stressende. Du kan endda nyde at gøre dette med den person, du elsker.

Mere om bryllup:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.