Bryllup og ægteskab

At Gøre Begivenheden Mindeværdig: Bryllupsplanlægning

Dit bryllup vil være blandt de mest glade og vigtigste dage af dit liv. Du vil værne om og huske denne dag for resten af dit liv. Fordi din brudekjole sådan en vigtig dag, planlægning og forberedelse, for det kan være meget stressende. Følgende artikel giver dig en række nyttige tips til at guide dig til at planlægge din mest perfekte bryllup og udføre en bemærkelsesværdig succes.

Religion er et vigtigt element i ethvert bryllup og ægteskab.

Du kan få en bedre pris på næsten ethvert sted ved booking i løbet af en “off season”. Bryllup sæson er traditionelt begynder i Maj varig gennem September. Bryllup handelssystemer er dyre i løbet af denne tid.Hvis du stadig ønsker at have dit bryllup i løbet af denne tid, skal du sørge for booking langt nok i forvejen, så du får en god deal.

Læs mere her:

Må ikke sulte dig selv fjollet, bare for at passe ind i din brudekjole! Du kommer til at finde dig selv dehydreret og svimmel, hvis de forsøger at tabe sig for hurtigt, før din bryllupsdag. Du ønsker ikke at besvime, som du siger, din store dag.

Kig på porteføljer af enhver makeup artist. Er den stil, hvad du leder efter? Sørg for, at det er den stil, du elsker det. Du ikke ønsker at føle sig godt tilpas med alle de parter, der er involveret.

Husk på, at blive gift er en stærk binding mellem to parter, der skal både gå på kompromis og offer. Udtrykke din kærlighed til den person, i dine løfter.

Du må ikke bruge et væld af blomster på bordene med blomster. Blomster kan være forstyrrende for gæster og komme i deres vej.

I stedet for at have en enkelt, stor kage, bagt lækre mini-tærter eller cupcakes. Disse ordninger er typisk meget billigere og billigere. Gæsterne kan afhente deres cupcake, når de forlader, og sætte dem i forskønnet take-away beholdere.

Når du vælger at invitere familie medlemmer til at slutte sig til dig på din destination bryllup, se, hvis de gerne vil holde sig omkring for bryllupsrejse, også. Dette vil hjælpe med at give dem for at fejre dit bryllup med dig, og har en fantastisk ferie de aldrig vil glemme, så godt!

Omfatter elementer, der vil være nyttige, som en turist kort, turistkort, engangs-kameraer, hatte og pjecer fra sjove steder at besøge i området. Du kunne også kaste i en food guide til nogle af de lokale spisesteder og cafeer.

Sørg for, at belysningen ved dit bryllup venue har lysdæmper og afbrydere.Dette kan synes som en mindre faktor, men muligheden skal være der, hvis du foretrækker at have lav belysning til dit første dans, og så kan du lysne det for resten af dit arrangement.Check out sted om disse særlige muligheder, før du vælger en.

Craigslist er et godt sted at tjekke ud lokale talenter til dit bryllup.

Hvis du giver dine gæster flere måltid kurser, sørg for at de bliver underholdt med retter af små og søde forretter på hvert bord. Du kan også tilbyde kiks, tynd kiks eller enhver anden type af små godbidder.

Hvis gommen og bruden kommer fra forskellige kulturelle baggrunde, planlægge bryllup ceremoni i traditionen fra den ene side og følge de traditioner, på den anden side i receptionen. Dette vil skabe en smuk blanding af traditioner for par og gøre det mindeværdigt.

Sørg for, at din restauratøren opmærksom på, at receptionen vil være udendørs.Du kan overveje at bruge dekorative covers til din mad. Du ønsker måske at have et køleskab eller nogle kølere på stedet for at holde forfriskende drikkevarer kolde.

Altid forstår de juridiske krav og restriktioner, når planlægning en destination bryllup.

For nogle mennesker, nogle kan føle, at god mad er mere vigtigt end at have en DJ eller dansegulvet. Hvis du laver dit budget i overensstemmelse med dine præferencer er, du vil have en meget lettere tid på at vælge ud, hvad du har råd til, og hvad du er glad for at leve uden.

Hvis du ikke ønsker at bruge en mindre formue på blomsterdekorationer på modtagelse tabeller, kan du overveje at bruge potteplanter til at dekorere dit bryllup plads.Planterne kan være fordelt som gaver til gæsterne, eller du kan lægge dem i din have.

Gave registre, er et bryllup. Lad dine gæster ved, at det ikke forpligtet til at købe noget fra registreringsdatabasen.At Give dem flere gave muligheder for gaver og en meget bred vifte af priser. Mennesker har brug for at føle sig godt tilpas gifting, hvad de er i stand til at råd til at give.

Planlægge aktiviteter for dem, der deler dine særlige dag. Du ikke ønsker, at alle de gæster, der bare ser og venner kede sig ihjel, mens de venter på de sværger at komme til en tæt, inden de forlader. Der kan være en række forskellige spil og aktiviteter.

De sidste par minutter før ceremonien skal være fokuseret på dig.

Da guld bliver dyrere, så prøv at få den vielsesringe fremstillet i en anden smuk materiale. Der er i rustfrit stål, titanium, rustfrit stål, sølv og sølv, og meget mere. Disse kan være mere omkostningseffektive og uventet, når du kombinerer dem med din valgte bryllup påklædning. Der er intet galt i at være anderledes end andre, da det kun gør dig og din bryllupsdag skille sig ud fra flokken.

Når du har planlagt dit bryllup og valgt det specifikke tema, bringe alle dine ideer sammen med beslutningen om invitationer. Kig ind i alle de muligheder, før du vælger dine invitationer.

Ikke betro en ven til fotografering på dit bryllup fotograf. Du ønsker disse billeder til at vare et helt liv.

Når du vælger din brudekjole, være bevidst om din krop type, men også hvad du virkelig ser godt ud i. Hvis du ikke er meget høj, tjek petite afsnit, skal du blot gå til den petite afsnit. Du vil være mere tilbøjelige til at føle sig glade og trygge på din bryllupsdag, hvis du får en kjole, der er de endelige resultater.

Som tidligere bemærket, er der er par dage i dit liv, som vil være lige så vigtig som din bryllupsdag. Der er ingen grund til at blive stresset, når du planlægger et bryllup. Det er svært, men kan være mindre stressende gennem en ordentlig planlægning. Efter forslag fra denne artikel giver en god måde at sikre, at du kommer til at have din drøm bryllup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.