bryllup fotos

Bryllup Tips, Der Kan Hjælpe Dig Med At Spare Penge

Et bryllup fest er en meget glædelig begivenhed for både din kære og dig selv. Hensigten med denne artikel er at samle på ét sted samler nogle af de bedste tips, fremhævede nedenfor vil hjælpe dig med at organisere et vidunderligt bryllup, som du og alle dine gæster vil huske for evigt.

Læs mere om:

Religion er en vigtig del af enhver bryllup ceremoni.

Dette kan hjælpe du føler dig sikker i din særlige dag.

Når du planlægger dit bryllup, alkohol er behov for at overveje, hvilken type du ønsker at tjene, og hvilken type vil være den mest omkostningseffektive. Spørge om, hvor alkohol servering valg dit sted.

Hvis du foretrækker at håndtere forfriskninger og mad på din egen, skal du prøve at gå til engros-butikker, såsom Sam ‘ s Club og Costco. Det er ingen hemmelighed, men at købe dine fødevarer fra den store klub butikker vil gemme en masse penge i forhold til detail købmand kæder, og det er overvejer medlemskab afgift. Du kan bede dine venner til at chip i med fødevarer omkostninger.

Når du planlægger højttalere til dit bryllup, bede dem om at læse dem til dig, så du ved, at de er hensigtsmæssige. Husk, at dine gæster vil indeholde mennesker, der på tværs af en bred vifte af aldre, så hold vittigheder passende.

Din bryllup fotos vil måske være den mest vigtige billeder, som du nogensinde kommer til at eje.

Bruge en vens ejendom til dit bryllup.

Sørg for at shoppe flere fotografer, før picking den fotograf du hyre til dit bryllup er erfarne. Du har aldrig ønsker at hyre en fotograf, der ikke lever op til dine høje standarder.

Det kan få farvet eller krøllet i dit skab.

Hvis du ønsker at tjene mere end ét kursus i receptionen, så sørg for du tilføje lidt slik mellem pladerne. Du kan forlade sukker, roser, men slik, der matcher bryllup farver er et godt valg.

Spørg nogen til at låne noget fra en ven til at bære for din store dag.

Du ønsker måske at vælge silke blomster til dit bryllup.

For par, der nyder at rejse, at se efter muligheder for at arbejde, rejse-inspirerede elementer i brylluppet indretning. Invitationer og save-the-date meddelelser kan blive skrevet i gammelt manuskript, og gulnet at efterligne antikt postkort.

Hvis bruden og gommen kommer fra meget forskellige kulturelle baggrunde, ære begge sider af planlægning et bryllup ceremoni, der inkorporerer den ene side traditioner, fødevarer, decors, eller indretning fra den anden side baggrund. Dette vil bidrage til at skabe en uforglemmelig kombination, der både familier kan være tilfreds med.

Kontakt blomsterhandlere nær destinationen for at finde ud af, hvilke blomster er til rådighed.

Informere din restauratøren, som du gerne en reception, udendørs. Du kan overveje at bruge dekorative belægninger. Du kan endda køre en forlængerledning, og sæt i køleskab eller nogle kølere på stedet for at holde forfriskende drikkevarer kolde.

Gave registre komme i handy, når du planlægger en tradition. Lad dine gæster ved, at de er ikke nødvendigt at medbringe en gave. At Give dem flere gave valg på et bredt pris udvalg. Din gæst skal føle god om at give en gave, der er overkommelige for dem.

Tilføj blomster og elementer, der er forskellige højder. Derefter, skal du omgive dem med kortere vaser, som har fyldige blomster, hortensia eller pæoner rundt i høje vaser. Den kortere fuld blomster bør være en lettere end den høje blomster.

Tænk over, om du virkelig ønsker at få børn, ved jeres bryllup. Dette er relevant, fordi du kan spare penge såvel som din fornuft, hvis de ikke er der. På den anden side, nogle mennesker kan være ude af stand til at deltage, fordi de ikke kan finde nogen til at passe barnet.

Forskning DJ du tænker på leje. Når du indstiller en dato, ved at dobbelttjekke alle de oplysninger, før du signerer en kontrakt. Dette vil hjælpe med at sikre, band eller DJ dukker op på din modtagelse.

Planlægge brylluppet i god tid. Start planlægningen så hurtigt som muligt, så flere valgmuligheder til rådighed.

Vær opmærksom på vejret på din store dag. Dine gæster kan ikke ønsker at bo og fejre din udendørs bryllup, når det er forfærdelig varm. På samme måde, de kan gå tidligt, hvis det er for koldt. Gøre indkvartering, få nogle fans i tilfælde af, at det er en varm dag.

Musikken er afgørende for at sætte stemningen ved jeres bryllup skal være særlig relevant. Være sikker på, at de musikere, du ansætter, kan sætte fut i din reception og sætte gang i festen med stil. Du behøver ikke have din bryllupsdag at være kedeligt.

Hvis du finde dig selv med mere tid end penge, så prøv at udskrive alle dine bryllup invitationer dig selv. Du kan købe en invitation kit, og du vil derefter få lov til at samle alle dine egne blæk, og spar penge samtidig skabe personlige invitationer.

Tænke på at gifte sig i en kirke, hvis du ikke er religiøs, men din betydelige andre, og deres familie er religiøs. Da deres religion er vigtigt for dem, vil det betyde en masse for at din betydelige andre.De kan have sandsynligvis gået og drømt om dette øjeblik hele deres liv.

Hvad bør være en herlig bryllup kan hurtigt gå syd hvis de ikke er korrekt planlagt. Brug nyttige tips her, og dine bryllup planlægning, vil det være meget lettere.

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.